top of page

verlies en rouwverwerking

 

Wanneer je iemand verliest, kan de pijn of het verdriet zo verlammend zijn dat je vast zit in je rouwproces. Ik help je om de zware pijn en het onuitsprekelijke verdriet te verwerken. Zo krijg je de ruimte om met een licht hart te rouwen op een draagbare manier.

samen op weg

 

Rouwen is altijd een proces, gedurende het traject van drie begeleidingssessies ondersteun ik je op deze reis. Met behulp van de BMRT-techniek kunnen we samen op een zachte manier jouw zware emoties verwerken, je voelt zelf meteen het verschil.

sessie één: kennismaking en intake gesprek

In de eerste sessie starten we met een kennismaking- en intakegesprek. Hier krijg je de ruimte om te vertellen en vragen te stellen. In deze sessie maak ik de puzzel voor jouw persoonlijke traject. Elk verlies is anders, dus elk traject is uniek. 

 

sessie twee en drie: verwerken van je verlies en de pijn

In de twee volgende sessies gaan we meteen concreet aan de slag. Met behulp van de BMRT-techniek help ik je om de zware emoties die je ervaart te verwerken. Je merkt zelf meteen het verschil en dit resultaat is blijvend. Zo kan je stappen vooruit zetten in plaats van in cirkels te lopen. 

De eerste begeleiding kan je zelf inplannen via de online agenda. De volgende sessies plannen we samen in.

Elke sessie komt op € 65 en duurt 1 uur. 

bottom of page