top of page
"Na elke sessie had ik het gevoel dat er een enorme last van mijn schouders viel."

Ik heb enorm veel gehad aan de sessies bij Happyagain. Ik heb veel last van angst en depressie en Julie heeft echt de tijd genomen om naar mij te luisteren en samen met mij te zoeken van waar die angst zou komen.

Na elke sessie had ik het gevoel dat er een enorme last van mijn schouders viel. Ik heb veel dingen ingezien en ze een plaats kunnen geven. Mijn angstaanvallen zijn enorm hard geminderd en dat heeft me de ruimte gegeven om terug dingen op te pikken die ik lang niet meer kon.

EEUWIG DANKBAAR VOOR DIT xxx

- Lynn, 21 jaar

"Ik geniet terug, durf terug, ik WIL terug dingen doen.​"


Na 2 jaar dik te hebben gesukkeld met een slopende eet- en angststoornis en verschillende hulpbronnen te hebben ingeschakeld zonder verbetering, zat ik aan het eind van mijn Latijn.

De benadering van Julie heeft mijn leven de reset gegeven die ik al zo lang nodig had... Hoe ik een maand geleden uit pure misère dagenlang niet uit mijn huis geraakte, kan ik mij nu zelfs niet meer voorstellen :) Ik geniet terug, durf terug, ik WIL terug dingen doen.

Thanks Julie voor alle hulp, you totally rock ♥♥♥

- Nina, 23 jaar, opleiding Software Developer

"Ik voel me mentaal sterker dan enkele maanden geleden."

1 woord: TOP!

Julie heeft een warme aanpak, ik voelde mij op elk moment 100% comfortabel om met haar te praten. Ze heeft mij op een zeer aangename manier geleerd hoe ik kan omgaan met negatieve gevoelens/gedachten.

Ik voel me mentaal sterker dan enkele maanden geleden. Het is een fijn gevoel om te weten dat ik bij Julie steeds terecht kan wanneer ik het nodig heb.

- Lisa, 23 jaar

"In de sessies heb ik echt leren omgaan met de faalangst die ik heb en kon ik mijn zelfvertrouwen weer opbouwen!"

Ik ben zeer blij dat ik deze sessies heb gedaan! Ervoor had ik op dagelijkse basis enorm veel, ongezonde, stress. Dit maakte het dag na dag steeds moeilijker om goed voor school te kunnen werken.


In de sessies heb ik echt leren omgaan met de faalangst die ik heb en kon ik mijn zelfvertrouwen weer opbouwen! Ik kan nu veel beter zaken relativeren en heb echt het gevoel dat ik veel meer kan! Hier ben ik Julie enorm dankbaar voor!!

- Mari, 22 jaar

"Jaren zei ik dat stress een deel van mijn "ik" is [...]"

Jaren zei ik dat stress een deel van mijn "ik" is en dat ik zelf niet weet hoe het voelt om geen stress te hebben. Na deze sessies merk ik dat ik me minder druk maak over de toekomst en "wat als". Ik leef meer in het "hier en nu" en heb meer stress vrije momenten.

- Elise, 25 jaar masterstudent

"[...] waardoor ik op emotionele momenten toch nog rationele keuzes kan maken."


3 heel leerrijke en toffe sessies achter de rug. Julie begeleid je op weg naar zelfzekerheid en zelfliefde door in te spelen op het onderbewustzijn van de mens.

Hierdoor heb ik veel bijgeleerd over mezelf, waardoor ik op emotionele momenten toch nog rationele keuzes kan maken. Met voor mij als persoonlijk einddoel betere examens afleggen. Zeker aan te raden!

- anoniem, 24 jaar

bottom of page