over mij

Hoi, ik ben Julie!

Als manueel & emotioneel therapeute is het mijn passie om mensen te helpen (weer) gewoon gelukkig te zijn.

Zelf heb ik al een heel parcours afgelegd op vlak van zowel manueel als emotioneel therapie. Het is dankzij die eigen ervaring dat ik beseft heb: dit móet ik doen.

In mijn praktijk combineer ik mijn opleidingen om voor jou een oplossing op maat te maken. Zit je nog met vragen? Stuur me dan gerust een mailtje op hello@happyagain.be :-)

aboutme_edited.jpg

over happyagain

Bij happyagain staat pijnvrij werken centraal, want een lichaam dat ontspannen is, kan zichzelf herstellen.

 

Elk lichaam heeft een zelfherstellend vermogen dat aangesproken kan worden wanneer het lichaam ontspannen is. Wanneer een lichaam gespannen is - door stress, pijn of angst - kan het onmogelijk zichzelf herstellen. Een gespannen lichaam is te druk bezig met zichzelf te verdedigen.

 

In ons dagelijkse leven worden we continu geconfronteerd met stress, we lopen bijna heel de tijd gespannen rond. Zo roesten we hoe langer hoe meer vast in slechte, pijnlijke patronen. Ons lichaam krijgt de kans niet meer om echt te ontspannen en zichzelf te herstellen.

 

Net daar help ik je lichaam. Tijdens een behandeling bij happyagain, kan je lichaam even helemaal ontspannen. De spanning die vastgeroest zit, werk ik op een zachte manier los. Zo kan je lichaam ongestoord doen waarvoor het gemaakt is: zichzelf herstellen.

 

Een behandeling die tegen het lichaam werkt of in de pijnzone treedt, lokt een verdedigingsreactie uit van het lichaam. Het lichaam raakt daardoor alleen maar meer gespannen. Daarom is het zo belangrijk om pijnvrij te behandelen.

 

Door met het zelfherstellend vermogen van het lichaam te werken krijgen complexe problemen een eenvoudige en blijvende oplossing. We pakken dus niet enkel je (symptoom)klacht aan, maar ook de onderliggende oorzaak. Zo kunnen we voorkomen dat de klacht terugkomt én voorkomen we nieuwe klachten.

praktijk Turnhout

maandag - woensdag

vrijdag

Turnovatoren 4 bus 3, 2300 Turnhout

praktijk Wijnegem

donderdag

Marktplein 22, 2210 Wijnegem

Wanneer je een afspraak plant, krijg je automatisch een overzicht van de beschikbare momenten per praktijk.

bereikbaarheid praktijk Turnhout

Je vindt happyagain in hartje Turnhout in de Turnovatoren (adres: Turnovatoren 3 bus 4, 2300 Turnhout). 

Je kan aanbellen bij "happyagain". De praktijk is bereikbaar met het openbaarvervoer en de auto.

Neem je de bus?

Als je afstapt aan de grote markt, ben je op 5 minuten wandelen van de ingang van de toren op het Brepolsplein.

Kom je met de auto? 

Je kan betalend parkeren in de ondergrondse parking van Indigo, de roltrap of lift brengt je naar het Brepolsplein waar de ingang van de toren is.

Je kan ook gratis parkeren op parking Boomgaard, dan is het nog ongeveer 12 minuten stappen tot aan de praktijk. 

bereikbaarheid praktijk Wijnegem

Ook in het centrum van Wijnegem, aan het marktplein, vindt je een praktijk van happyagain (Marktplein 22, 2210 Wijnegem). Je kan aanbellen bij "holistisch centrum".

Neem je de bus?

Stap dan af aan halte 'Wijnegem Dorp', dan ben je op ongeveer 3 minuten stappen van de praktijk.

Kom je met de auto?

Je kan gratis parkeren op het marktplein of de straat voor de praktijk, let wel op dat je zeker je blauwe parkeerschijf legt. Door drukte zijn plaatsen soms beperkt, je kan dan steeds terecht op de gratis parking die slechts 5 minuten stappen van de praktijk ligt. (Turnhoutsebaan 387, 2110 Wijnegem).